Novawhere 02-03-2015 (6).JPG
IMG_8975.JPG
Nova 20-07-2015 (12).JPG

Novawhere

Novawhere is een moderne locatie, waar wij verschillende vormen van zorg bieden: van intensieve, specialistische verpleeghuiszorg tot revalidatie. Er is ook plaats voor mensen met dementie.
Het sfeervolle Grand Café is een van de paradepaardjes van de locatie​​ en met een restaurant, een winkel en een fraaie tuin is Novawhere ook een locatie voor ontmoeting. Op 150 meter is een bushalte en het NS-station Purmerend-Overwhere is op loopafstand.


Sfeer proeven? Bekijk de video

Zorg & Behandeling
Novawhere is een verpleeghuis met gespecialiseerde zorg & behandeling, dementie, Geriatrische Revalidatiezorg, herstel- of respijtzorg, Transitorium, een zorgafdeling in het Dijklander Ziekenhuis, een hospice, dagbehandeling en dagactiviteiten. Er zijn behandelingen mogelijk door o.a. een specialist ouderengeneeskunde, ergotherapeut, fysiotherapeut, logopedist en diëtist​. Kortom, een zeer uitgebreid spectrum. 

Roze Loper Keurmerk
Komt u in Novawhere wonen, dan willen wij dat u zich welkom voelt om wie u bent, ongeacht geaardheid, afkomst en/of geloof. Want dit is dan uw thuis, uw nieuwe woon- en leefomgeving waar u zich veilig en geaccepteerd kunt voelen om wie u bent. Novawhere is erkend Roze Loper locatie. Dit houdt in dat we ons bewust sterk maken voor tolerantie, respect en openheid. Want iedereen heeft het recht zich zelf te kunnen zijn. Binnen de ouderenzorg is steeds meer aandacht voor de sociale acceptatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuele mensen, transgenders en interseksuelen (LHBTI’s). Met het Roze Loper Keurmerk laten we zien dat we ons actief inzetten voor sociale acceptatie van seksuele diversiteit in de zorg.

Revalidatie
Wij bieden specialistische behandeling op de revalidatie-afdeling in Novawhere. U krijgt hier een verwijzing voor als u na een ziekenhuisverblijf nog extra therapie nodig heeft om te revalideren van bijv. een beroerte of heup- of knieoperatie.  Bekijk hier de video over de revalidatieafdeling.

De Kade
De Kade is een observatie afdeling voor mensen met psychogeriatrische problemen. Na een verblijf van gemiddeld 6 tot 12 weken gaan zij ofwel terug naar hun woonomgeving met een passend advies of behandelplan of naar een nieuwe woonplek. Voor 24-uurs verblijf is een indicatie nodig. Voor meer informatie kunt u de brochure bekijken: folder De Kade.

Transitorium
Het transito​rium is een afdeling van Novawhere in het Dijklander Ziekenhuis. Hier bieden wij u na een verblijf in het ziekenhuis behandeling, zorg en start u gelijk met revalideren mits u in aanmerking komt voor een indicatie. U verblijft in een huiselijke omgeving en heeft een eigen kamer.

De Where
De zorg in de laatste levensfase wordt palliatieve terminale zorg genoemd. Op de afdeling De Where in Novawhere begeleiden wij mensen met een korte levensverwachting van ca. 3 maanden of korter en die thuis niet de juiste zorg en begeleiding kunnen krijgen.  Een huiselijke sfeer waar warmte, vriendelijkheid en respect hand in hand gaan met professionele zorg. Voor meer informatie over De Where kunt u de brochure raadplegen: folder De Where.

Voorzieningen
Novawhere heeft een seniorenrestaurant, Grand Café, terras, twee tuinen (waarvan een besloten), beweegtuin, ​winkeltje, kapper, pedicure, schoonheidssalon en een audicien. Daarnaast een artsenlaboratorium, huisartsenpost, bibliotheek, biljart en een fitnessruimte. Hier bieden wij ook 65+ fitness

Medisch Centrum Novawhere
Het Medisch Centrum Novawhere is een modern en gastvrij gezondheidscentrum dat via een gang verbonden is met Zorgcirkel Novawhere. In het Medisch Centrum Novawhere kunt u terecht bij Apotheek De Meeuw, Huisartsenpraktijk Pen en Voorberg, FysioConsult en Huisartsenpraktijk Franse Poel.

 

Klik voor de folder Novawhere.

 

Contactgegevens
Prof. Mr. P.J. Oudlaan 1
1444 HT Purmerend
 088 5594300
Faciliteiten:
Bibliotheek
Schoonheidssalon
Fitnessruimte
Thuiszorg
Biljart
Audicien/Opticien
Receptie
Rolstoel en rollator onderhoud
Pedicure
Kapper
Tuin
Seniorenrestaurant
Terras
Internetcafé
Behandelingen:
Geestelijke verzorging
Specialist Ouderengeneeskunde
Logopedie
Fysiotherapie
Ergotherapie
Diëtetiek
Wondverpleegkundige
Psycholoog
Overig:
Transitorium
Wonen met dementie
Dagbehandeling
Ontmoetingscentrum
Kort durende opname
Revalidatiecentrum
Verzorgingshuis
Hospice
Purmerend

Zie uw route op de kaart

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!