Wonen

De Zorgcirkel biedt diverse woonmogelijkheden aan voor de zorgvraag die bij u past. 
Heeft u veel zorg en ondersteuning nodig? Bekijk dan onze woonzorgcentra
Woont u liever zelfstandig met de gewenste ondersteuning? Lees dan verder over de seniorenwoningen.

Seniorenwoningen in Noord-Holland: prettig én veilig wonen met zorg binnen handbereik
Wilt u prettig wonen in de regio, met zorg binnen handbereik? Dan is een seniorenwoning van De Zorgcirkel iets voor u. In een seniorenwoning woont u zelfstandig. De zorg en ondersteuning die u (misschien) nodig heeft, is altijd dichtbij.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​  ​
Van Alkmaar tot Wormerveer
U kunt bij ons terecht voor een seniorenwoning in Alkmaar, Edam, Egmond aan Zee, Volendam, Wormer en Wormerveer. Onze appartementen zijn speciaal gemaakt voor ouderen: veilig, ruim en van alle gemakken voorzien. De Zorgcirkel heeft woningen te huur in verschillende prijsklassen. Onze seniorenwoningen hebben een prettige sfeer en liggen op goede locaties in de wijk of het dorp.

Wonen met zorg
Omdat onze zelfstandige seniorenwoningen in veel gevallen onderdeel zijn van een woonzorgcentrum, lopen wonen en zorg naadloos in elkaar over. Huishoudelijke hulp, verzorging, verpleging, dagarrangementen, personenalarmering en 24-uurszorg zijn eenvoudig te regelen. Een veilig gevoel. Woont uw partner of familielid bij De Zorgcirkel en wilt u graag in de buurt wonen? Of heeft u nu geen zorg nodig, maar in de toekomst mogelijk wel? Ook dan is een seniorenwoning een aantrekkelijke optie.

Voordelen seniorenwoning
Als u een seniorenwoning huurt, staan alle faciliteiten van het nabijgelegen woonzorgcentrum tot uw beschikking. Voor een winkel, restaurant, kapper en wasserette hoeft u het gebouw soms niet eens uit. Regelmatig worden gezellige activiteiten georganiseerd. Ook kunt u gebruikmaken van onze maaltijdservice en reparatiediensten. Mocht u in de toekomst een indicatie krijgen voor een verpleeghuis, dan kunt u gewoon in hetzelfde gebouw blijven wonen.

Wil u zich inschrijven voor een seniorenwoning of voor de wachtlijst? Dat kan door op de knop te klikken!

Inschrijven woning
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!