Wonen

De Zorgcirkel biedt diverse woonmogelijkheden aan voor de zorgvraag die bij u past. 
Heeft u veel zorg en ondersteuning nodig? Bekijk dan onze zorgcentra
Woont u liever zelfstandig met de gewenste ondersteuning? Lees dan verder over de seniorenwoningen.

Seniorenwoningen in Noord-Holland: prettig én veilig wonen in een zorgwoning
Wilt u prettig wonen in de regio, met zorg in de buurt? Dan is een seniorenwoning van De Zorgcirkel iets voor u. In een woon-zorgcentrum woont u zelfstandig in uw eigen huurappartement. De ondersteuning die u nodig heeft, is dan altijd dichtbij.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​  ​
Van Alkmaar tot Wormerveer
U kunt bij ons terecht voor een seniorenwoning in Alkmaar, Edam, Egmond aan Zee, Purmerend, Volendam en Wormerveer. Onze appartementen zijn speciaal gemaakt voor ouderen: veilig, ruim en van alle gemakken voorzien. De Zorgcirkel heeft woningen te huur in verschillende prijsklassen. Onze woonzorgcentra hebben een prettige sfeer en liggen op goede locaties in de wijk of het dorp.

Wonen met zorg
Omdat onze huurwoningen onderdeel zijn van een woonzorgcentrum, lopen wonen en zorg naadloos in elkaar over. Huishoudelijke hulp, verzorging, verpleging, dagarrangementen, personenalarmering en 24-uurszorg zijn eenvoudig te regelen. Een veilig gevoel. Woont uw partner of familielid bij De Zorgcirkel en wilt u graag in de buurt wonen? Of heeft u nu geen zorg nodig, maar in de toekomst mogelijk wel? Ook dan is een zorgwoning een aantrekkelijke optie.

Voordelen seniorenwoning
Als u een seniorenwoning huurt, staan alle faciliteiten van het woon-zorgcentrum tot uw beschikking. Voor een winkel, restaurant, kapper en wasserette hoeft u het gebouw niet uit. Regelmatig worden gezellige activiteiten georganiseerd. Ook kunt u gebruikmaken van onze maaltijdservice en reparatiediensten. Mocht u in de toekomst een indicatie krijgen voor een verpleeghuis, dan kunt u gewoon in hetzelfde gebouw blijven wonen.

Burano in Zaandam
In Zaandam, vlakbij het station, wordt momenteel gebouwd aan 144 levensloopbestendige appartementen. Het gaat om huurappartementen in de vrije sector. De oplevering staat gepland voor het derde kwartaal van 2021. Nieuwsgierig? Op deze website vindt u meer informatie: www.hureninburano.nl.

U kunt zich opgeven als belangstellende bij de consulenten verhuur van het bemiddelingsbureau van De Zorgcirkel door een mail te sturen naar: consulent.verhuur@zorgcirkel.com of te bellen naar: 088 559 97 77.

Friese Vlaak in Volendam
Eind 2020 heeft De Zorgcirkel in samenwerking met Wooncompagnie en De Vooruitgang een nieuw woon-zorgcomplex gerealiseerd aan de Friese Vlaak in Volendam. Zelfstandig wonen met zorg binnen handbereik is het uitgangspunt. Het complex bestaat uit 102 appartementen verdeeld over drie gebouwen. Het middelste gebouw biedt Beschermd Wonen. De andere twee gebouwen zijn sociale huurwoningen met en zonder zorg. Op www.friesevlaak.nl vindt u meer informatie over de appartementen.

Inschrijven Burano, Friese Vlaak of De Hoeverstaete
Om in te schrijven voor Burano in Zaandam, De Hoeverstaete in Alkmaar (voorheen De Vleugels) en de Friese Vlaak in Volendam verwijzen wij u naar:

Alleen als u een zorgvraag heeft kunt u een registratieformulier invullen en zetten wij u op onze wachtlijst. De Zorgcirkel draagt kandidaten, met een zorgvraag, voor op het moment dat er een woning vrijkomt. Hieronder vindt u de drie verschillende registratieformulieren. Klik degene aan van uw keuze:

Wil u zich inschrijven voor een woning of voor de wachtlijst? Dat kan door op de knop te klikken!

Inschrijven woning
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij jou helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij jou bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..