Wonen

Seniorenwoningen in Noord-Holland: prettig én veilig wonen in een zorgwoning
Wil je prettig wonen in de regio, met zorg in de buurt? Dan is een seniorenwoning van De Zorgcirkel iets voor jou. In een woon-zorgcentrum woon je zelfstandig in jouw eigen huurappartement. De ondersteuning die je nodig hebt, is dan altijd dichtbij.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​  ​
Van Alkmaar tot Wormerveer
Je kunt bij ons terecht voor een seniorenwoning in Alkmaar, Edam, Egmond aan Zee, Purmerend, Volendam en Wormerveer. Onze appartementen zijn speciaal gemaakt voor ouderen: veilig, ruim en van alle gemakken voorzien. De Zorgcirkel heeft woningen te huur in verschillende prijsklassen. Onze woonzorgcentra hebben een prettige sfeer en liggen op goede locaties in de wijk of het dorp.

Wonen met zorg
Omdat onze huurwoningen onderdeel zijn van een woonzorgcentrum, lopen wonen en zorg naadloos in elkaar over. Huishoudelijke hulp, verzorging, verpleging, dagarrangementen, personenalarmering en 24-uurszorg zijn eenvoudig te regelen. Een veilig gevoel. Woont jouw partner of familielid bij De Zorgcirkel en wil je graag in de buurt wonen? Of heb je nu geen zorg nodig, maar in de toekomst mogelijk wel? Ook dan is een zorgwoning een aantrekkelijke optie.

Voordelen seniorenwoning
Als je een seniorenwoning huurt, staan alle faciliteiten van het woon-zorgcentrum tot uw beschikking. Voor een winkel, restaurant, kapper en wasserette hoef je het gebouw niet uit. Regelmatig worden gezellige activiteiten georganiseerd. Ook kun je gebruikmaken van onze maaltijdservice en reparatiediensten. Mocht je in de toekomst een indicatie krijgen voor een verpleeghuis, dan kun je gewoon in hetzelfde gebouw blijven wonen.

Huize 104 in Wijdewormer
Huize 104 is een nieuw appartementencomplex in Wijdewormer voor luxe wonen met zorg. De Zorgcirkel is geselecteerd als partner voor Huize 104, voor complete zorg op maat. Er zijn nog appartementen te huur. Bekijk de mogelijkheden op www.huize104.nl. Huize 104 bevindt zich aan de Noorderweg 104 in Wijdewormer. Voor meer informatie: 06-83318473 of verhuur@hvms.nl 

 

Wil u zich inschrijven voor een woning of voor de wachtlijst? Dat kan door op de knop te klikken!

Inschrijven woning
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij jou helpen?
Hoe kunnen wij jou bereiken?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..