IMG_3413.JPG

Wonen

Seniorenwoningen in Noord-Holland: prettig én veilig wonen in een zorgwoning
Wilt u prettig wonen in de regio, met zorg in de buurt? Dan is een seniorenwoning van De Zorgcirkel iets voor u. In een woon-zorgcentrum woont u zelfstandig in uw eigen huurappartement. De ondersteuning die u nodig heeft, is altijd dichtbij.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​  ​
Van Alkmaar tot Wormerveer
U kunt bij ons terecht voor een seniorenwoning in Alkmaar, Edam, Egmond aan Zee, Purmerend, Volendam en Wormerveer. Onze appartementen zijn speciaal gemaakt voor ouderen: veilig, ruim en van alle gemakken voorzien. De Zorgcirkel heeft woningen te huur in verschillende prijsklassen. Onze woonzorgcentra hebben een prettige sfeer en liggen op goede locaties in de wijk of het dorp.

Wonen met zorg
Omdat onze huurwoningen onderdeel zijn van een woonzorgcentrum, lopen wonen en zorg naadloos in elkaar over. Huishoudelijke hulp, verzorging, verpleging, dagarrangementen, personenalarmering en 24-uurszorg zijn eenvoudig te regelen. Een veilig gevoel. Woont uw partner of familielid bij De Zorgcirkel en wilt u graag in de buurt wonen? Of heeft u nu geen zorg nodig, maar in de toekomst mogelijk wel? Ook dan is een zorgwoning een aantrekkelijke optie.

Voordelen seniorenwoning
Als u een seniorenwoning huurt, staan alle faciliteiten van het woon-zorgcentrum tot uw beschikking. Voor een winkel, restaurant, kapper en wasserette hoeft u het gebouw niet uit. Regelmatig worden gezellige activiteiten georganiseerd. Ook kunt u gebruikmaken van onze maaltijdservice en reparatiediensten. Mocht u in de toekomst een indicatie krijgen voor een verpleeghuis, dan kunt u gewoon in hetzelfde gebouw blijven wonen.

Heeft u een vraag?

Hoe kunnen wij u helpen?
Hoe kunnen wij u bereiken?