Wonen

De Zorgcirkel biedt diverse woonmogelijkheden aan voor de zorgvraag die bij jou past. 
Heb je veel zorg en ondersteuning nodig? Bekijk dan onze zorgcentra
Woon je liever zelfstandig met de gewenste ondersteuning? Lees dan verder over de seniorenwoningen.

Seniorenwoningen in Noord-Holland: prettig én veilig wonen in een zorgwoning
Wil je prettig wonen in de regio, met zorg in de buurt? Dan is een seniorenwoning van De Zorgcirkel iets voor jou. In een woon-zorgcentrum woon je zelfstandig in jouw eigen huurappartement. De ondersteuning die je nodig hebt, is dan altijd dichtbij.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​  ​
Van Alkmaar tot Wormerveer
Je kunt bij ons terecht voor een seniorenwoning in Alkmaar, Edam, Egmond aan Zee, Purmerend, Volendam en Wormerveer. Onze appartementen zijn speciaal gemaakt voor ouderen: veilig, ruim en van alle gemakken voorzien. De Zorgcirkel heeft woningen te huur in verschillende prijsklassen. Onze woonzorgcentra hebben een prettige sfeer en liggen op goede locaties in de wijk of het dorp.

Wonen met zorg
Omdat onze huurwoningen onderdeel zijn van een woonzorgcentrum, lopen wonen en zorg naadloos in elkaar over. Huishoudelijke hulp, verzorging, verpleging, dagarrangementen, personenalarmering en 24-uurszorg zijn eenvoudig te regelen. Een veilig gevoel. Woont jouw partner of familielid bij De Zorgcirkel en wil je graag in de buurt wonen? Of heb je nu geen zorg nodig, maar in de toekomst mogelijk wel? Ook dan is een zorgwoning een aantrekkelijke optie.

Voordelen seniorenwoning
Als je een seniorenwoning huurt, staan alle faciliteiten van het woon-zorgcentrum tot uw beschikking. Voor een winkel, restaurant, kapper en wasserette hoef je het gebouw niet uit. Regelmatig worden gezellige activiteiten georganiseerd. Ook kun je gebruikmaken van onze maaltijdservice en reparatiediensten. Mocht je in de toekomst een indicatie krijgen voor een verpleeghuis, dan kun je gewoon in hetzelfde gebouw blijven wonen.

Huize 104 in Wijdewormer
Huize 104 is een nieuw appartementencomplex in Wijdewormer voor luxe wonen met zorg. De Zorgcirkel is geselecteerd als partner voor Huize 104, voor complete zorg op maat. Er zijn nog appartementen te huur. Bekijk de mogelijkheden op www.huize104.nl. Huize 104 bevindt zich aan de Noorderweg 104 in Wijdewormer. Voor meer informatie: 06-83318473 of verhuur@hvms.nl.

Friese Vlaak in Edam/Volendam
In de straat Friese Vlaak, in de nieuwbouwwijk de Broeckgouw in Volendam, bouwt De Zorgcirkel momenteel in samenwerking met Wooncompagnie en De Vooruitgang aan een nieuw woon-zorgcomplex. Zelfstandig wonen met zorg binnen handbereik is het uitgangspunt. De oplevering van het complex staat gepland voor najaar 2020. Het gebouw B is bedoeld voor Beschermd Wonen. De andere gebouwen, A en C, zijn sociale huurwoningen met en zonder zorg. Op www.friesevlaak.nl vind je meer informatie over de appartementen.

Inschrijven Friese Vlaak of De Hoeverstaete
Om in te schrijven voor de locatie “De Hoeverstaete” ( vh Vleugels)  en de Friese Vlaak verwijzen wij u naar:

Alleen als u een zorgvraag heeft kunt u een registratieformulier invullen en zetten wij u op onze wachtlijst. De Zorgcirkel draagt kandidaten, met een zorgvraag, voor op het moment dat er een woning vrijkomt.

Je kunt hier het registratieformulier invullen voor De Hoeverstaete. Klik hier op deze link: Registratieformulier De Hoeverstaete.

Je kunt hier het registratieformulier invullen voor De Friese Vlaak. Klik hier op deze link: Registratieformulier De Friese Vlaak.

Burano in Zaandam
In Zaandam, vlakbij het station, wordt momenteel gebouwd aan 144 levensloopbestendige appartementen. De oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2022. Nieuwsgierig? Op deze website vind je meer informatie: www.hureninburano.nl.

Je kunt je opgeven als belangstellende bij de consulenten verhuur van het bemiddelingsbureau door een mail te sturen naar: Consulent.verhuur@zorgcirkel.com of te bellen naar: 088-5599777.

Wil u zich inschrijven voor een woning of voor de wachtlijst? Dat kan door op de knop te klikken!

Inschrijven woning
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij jou helpen?
Hoe kunnen wij jou bereiken?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..