Monique Cremers, lid raad van bestuur van De Zorgcirkel, kondigt vertrek aan

23 december 2021

Monique Cremers vertrekt als bestuurder van De Zorgcirkel. Zij wordt per 15 maart 2022 voorzitter van de raad van bestuur bij Amsta in Amsterdam. De Zorgcirkel laat haar met pijn in het hart gaan maar gunt haar deze mooie stap in haar loopbaan.

Samen met Ronald Buijs vormt Monique sinds 2016 de raad van bestuur bij De Zorgcirkel. Als duo hebben zij de organisatie op een deskundige en persoonlijk betrokken manier geleid. Onder hun leiding heeft De Zorgcirkel de afgelopen jaren de transitie gemaakt naar een professionele ouderenzorgorganisatie waar liefdevolle persoonsgerichte zorg wordt geboden

Met haar persoonlijke en toegewijde manier van werken heeft zij een belangrijke rol gespeeld in het realiseren van de doelstellingen van De Zorgcirkel. Altijd startend vanuit de behoefte en in verbinding met vele mensen binnen en buiten de organisatie. We gaan haar missen, als bestuurder en als mens.

Over een afscheid van Monique volgt later meer informatie. Tot 15 maart is Monique volop werkzaam in haar huidige verantwoordelijkheid. De raad van toezicht is in samenwerking met Ronald Buijs het proces van haar opvolging gestart.

Ruud Vreeman, voorzitter raad van toezicht De Zorgcirkel

Monique Cremers.jpg

Foto Monique – Maarten Corbijn

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!