PREZO keurmerk voor Middelwijck

01 maart 2022

Middelwijck is trotse houder van het PREZO Keurmerk. 

Bij PREZO gaat het om de ‘prestaties’ voor cliënten. Want daar staat PREZO voor: PREstaties in de ZOrg. We zijn er erg trots op dat we dit cliëntgerichte keurmerk hebben behaald!

Organisaties die PREZO gebruiken, werken elke dag aan het verbeteren van hun prestaties en kwaliteit. Omdat ze dat belangrijk vinden, in de éérste plaats voor cliënten.

PREZO is een werk- en denkmodel dat zorgorganisaties kunnen gebruiken om u de best mogelijke zorg, ondersteuning of hulp te bieden. Het helpt medewerkers en organisaties in de zorg om hun werk zo goed mogelijk te doen. Ofwel: om u verantwoord en veilig te verzorgen, met aandacht voor úw wensen, mogelijkheden en beperkingen.

Om dit keurmerk te behalen zijn er door PREZO in Middelwijck audit-gesprekken gevoerd met onder andere vertegenwoordigers van onze bewoners, zorgmedewerkers, behandelaars, managers en medewerkers van Kwaliteit & Veiligheid. Naast de gesprekken zijn er documenten bekeken en gecheckt op bijvoorbeeld de medicatieveiligheid en het vastleggen van de wensen van onze bewoners in de cliëntdossiers. Voor dit laatste is uiteraard van tevoren toestemming gevraagd en verkregen van de vertegenwoordiger van de betreffende bewoner.

Logo PREZO keurmerkhouder.png (1)
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!