IMG_5957 groot.JPG

Huren in Gouwzee

Vanuit deze luxe huurappartementen aan het Noordeinde in Volendam heeft u een prachtig uitzicht op de Gouwzee. Hier woont u in de buurt van de haven met volop restaurants en winkels. Zorg is altijd binnen handbereik, evenals de faciliteiten van Zorgcirkel Sint Nicolaashof.

Zorgcirkel Gouwzee maakt onderdeel uit van woonzorgcentrum Sint Nicolaashof. Het bestaat uit een woonvoorzienig en negen vrije sector huurappartementen waar u zelfstandig kunt wonen.

Onderstaande tekst gaat over zelfstandig wonen. Wilt u meer informatie over de woonvoorziening? Ga naar Woonvoorziening Gouwzee

 

De appartementen

De zelfstandige huurappartementen zijn verdeeld over twee woonlagen en variëren in grootte van 66 m2 tot 120 m2.

Alle appartementen zijn voorzien van een keukenblok, inclusief combimagnetron, koelkast, elektrische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Ze beschikken over een badkamer met toilet. Enkele appartementen hebben ook nog een tweede toilet. De appartementen zijn voorzien van brede deuren en hebben zogenaamde kiep-kantelramen. Op de begane grond is een berging met ruimte voor een scootmobiel. De appartementen hebben een terras, balkon of Frans balkon.  

Bekijk hier de plattegronden van alle appartementen (in pdf):

Zorg & ondersteuning

In de appartementen woont u zelfstandig en bieden wij de benodigde zorg en ondersteuning in de vorm van Volledig Pakket Thuis (VPT). Hierbinnen bieden we alles wat u nodig heeft. Van verzorging en verpleging tot hulp in de huishouding en maaltijdservice. Met onze personenalarmering staan wij 24 uur per dag voor u klaar.

Voorzieningen

U kunt (tegen betaling) gebruik maken van de voorzieningen van Sint Nicolaashof. Zo kunt u aanschuiven voor de maaltijden in het gezellige seniorenrestaurant ‘De Botter’, met uw vrienden of mensen uit de wijk een kopje koffie drinken, deelnemen aan de activiteiten en gebruik maken van bijvoorbeeld de pedicure en de kapsalon. 

Huurprijs & kosten

De huurprijzen en servicekosten vindt u via de button hieronder. De servicekosten zijn inclusief de kosten voor verwarming, elektra en water. Dit bedrag is een voorschot en wordt jaarlijks met u afgerekend. Alle appartement vallen in de vrije sector. Bij deze huurappartementen komt u niet in aanmerking voor huurtoeslag. Daarnaast betaalt u de reguliere gemeentelijke belastingen en de gebruikelijke heffingen van het Hoogheemraadschap. De actuele bedragen vindt u op de website van de gemeente Edam-Volendam.

De actuele huurprijzen
Gouwzee aug 2017 (1).JPG
Voor wie?

De appartementen zijn speciaal voor senioren (55 jaar en ouder) met een zorgindicatie voor ‘zorg met verblijf’. Omdat u zelfstandig blijft wonen, wordt uw indicatie omgezet naar VPT: Volledig Pakket Thuis en kunt u dag én nacht een beroep op ons doen. De indicatie kunt u aanvragen via het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ), via 088 789 1000 of www.ciz.nl.

Interesse & inschrijven

Heeft u vragen? Neem contact op met de verhuurconsulent van het Bemiddelingsbureau van De Zorgcirkel. Wilt u zich inschrijven voor een huurappartement in Gouwzee? Schrijft u zich dan in via het inschrijfformulier voor een seniorenwoning.

Inschrijven seniorenwoning Folder huren bij Gouwzee

Informatie

Meer informatie over woon- en zorgmogelijkheden, servicemogelijkheden en kosten in Gouwzee krijgt u bij Zorgcirkel Bemiddelingsbureau Verhuur. 

Zorgcirkel Gouwzee

Sint Nicolaashof 1
1131 GT Volendam
T 088 55 92 200

Zorgcirkel Bemiddelingsbureau Verhuur

T 088 55 99 777
consulent.verhuur@zorgcirkel.nl

Lees hier meer over de woonvoorziening in Gouwzee
IMG_5957 groot.JPG

Voorzieningen

  • Terras
  • Tuin
  • Thuiszorg vanuit De Zorgcirkel

U kunt (tegen betaling) gebruik maken van de voorzieningen van Zorgcirkel Sint Nicolaashof. 

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!

Deel deze pagina