Medido

De Medido is een automatische medicijndispenser. Die geeft op het juiste moment de juiste hoeveel medicatie uit. Zo kunt u zelf veilig uw medicatie innemen, zonder dat iemand u daarbij hoeft te helpen.

De Medido helpt u herinneren uw medicijnen in te nemen. Is het tijd, dan geeft de Medido een seintje (met licht en geluid). Wanneer u op de knop drukt, verschijnt er een zakje. In dit zakje zit de medicatie die u op dat moment moet gebruiken, in de juiste hoeveelheid. Zo kunt u zelf uw medicatie innemen, zonder hulp. En vermindert u het risico van het onjuist innemen van medicatie.

Toezicht

De Medido is gemakkelijk in gebruik en wordt bevoorraad voor onze medewerkers. Zij houden ook toezicht: neemt u niet binnen 45 minuten de medicatie uit, dan krijgen onze Zorg Thuis-medewerkers een melding en nemen zij contact met u op.

Medido Wide

Voor wie? Voor ouderen die moeite hebben met het onthouden van hen nemen van hun medicatie en die hier hulp bij kunnen gebruiken.

Kosten? We kunnen de Medido kosteloos bij u inzetten wanneer u ondersteuning van de thuiszorg nodig heeft bij het toedienen van uw medicatie en/of als u een indicatie voor medicatie-aanrijking heeft.

Meer informatie? Vraag naar de Medido via uw thuiszorgmedewerker. Of neem contact op met Zorg Thuis via onze klantenservice: telefoonnummer 088 99 55 900 of mail naar klantenservice@zorgcirkel.nl.

Bekijk de folder: Medido
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!