Tessa

Zorgrobot Tessa helpt u met spraakberichten te herinneren en stimuleert u om dingen te doen. Een fijn hulpmiddel om uw zelfstandigheid te vergroten!

Tessa herinnert u om dagelijkse activiteiten te ondernemen. Dit doet zij bijvoorbeeld met vragen en opmerkingen als ‘heeft u al een broodje gegeten?’ en ‘vandaag is uw kleinzoon jarig. Bel hem even’. Zo stimuleert zij u om meer zelf te doen en heeft u minder hulp nodig van uw familie en zorgmedewerkers.

Speciaal voor u

Alle boodschappen worden speciaal voor u ingesteld om te worden uitgesproken op een gekozen moment. Denk aan: ‘Over een half uur wordt u opgehaald om naar de kapper te gaan. Maakt u zich alvast klaar?’ Uw naasten of de thuiszorg hoeft u niet meer te helpen herinneren of controleren of u iets vergeten bent. Tessa helpt u hier nu bij. Dat maakt u onafhankelijker en geeft extra vertrouwen dat u niets vergeet.

Voor wie? Tessa is er voor iedereen die hulp kan gebruiken bij het onthouden van afspraken of dagelijkse activiteiten, zoals eten, boodschappen doen, afspraken met een zorgverlener of het innemen van medicatie. De spraakberichten van Tessa kunnen ook fijn inzetbaar zijn wanneer het lastiger is om te onthouden zoals bij (beginnende) dementie.

Kosten? Is Tessa voor u geschikt? Dan kan onze zorgmedewerker haar voor u aanvragen. Als cliënt van De Zorgcirkel krijgt u Tessa gratis in bruikleen.

Meer informatie? Vraag naar de Medido via uw thuiszorgmedewerker. Of neem contact op met Zorg Thuis via onze klantenservice: telefoonnummer 088 99 55 900 of mail naar klantenservice@zorgcirkel.nl.

Bekijk de folder: Tessa
Robot Tessa 05
Ik vind het niet vervelend als Tessa mij ergens aan herinnert. Wel als mijn man dit doet.

Wist u dat Tessa...

  • ... de dag leuker kan maken met persoonlijke berichten?
  • ... voor sfeer kan zorgen met het afspelen van muziek?
  • ... ook vragen kan stellen? De antwoorden ‘ja’ en ‘nee’ kunnen worden teruggekoppeld via de app.
  • ... op afstand kan begeleiden? 
Tessa Wide
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!