Loopbaanloket: werkgeluk in eigen handen

Bij De Zorgcirkel vinden we belangrijk dat medewerkers op de juiste plek zitten. Dan gaan zij met plezier naar hun werk, benutten ze hun kwaliteiten, zijn het fijne collega’s en kunnen ze optimaal presteren. En dat is ook wat cliënten verdienen. Voor wie wel eens nadenkt over toekomstige loopbaanmogelijkheden of zij die willen werken aan hun werkplezier, maar niet weten hoe, is in 2019 het Loopbaanloket opgericht.

Het loopbaanloket helpt om ontwikkelmogelijkheden en loopbaanperspectief optimaal aan te laten sluiten op persoonlijke wensen. Samen wordt gekeken naar waar de medewerker energie van krijgt en hoe hij of zij optimaal wordt uitgedaagd. 

Voor iedereen

Het Loopbaanloket is er voor iedereen binnen De Zorgcirkel. Ook helpt het Loopbaanloket medewerkers om te kijken naar alternatieve werkzaamheden. Bijvoorbeeld wanneer dit (op termijn) nodig is wegens veranderende fysieke mogelijkheden, bij re-integratie of bij een (toekomstige) reorganisatie van een afdeling.

Loopbaancoach Mirjam Kerssens: “Wanneer en waarom iemand grip wil krijgen op zijn of haar loopbaan verschilt per persoon. Dat maakt elk loopbaantraject echt maatwerk. Ik vind het erg leuk om een stukje met collega’s mee te lopen zodat zij het beste uit henzelf halen en zie het Loopbaanloket dan ook als een cadeautje voor medewerkers! Hoe fijn is het om je functie met veel (werk)plezier uit te oefenen? Zelf heb ik dit ervaren tijdens mijn overstap van HR-adviseur naar loopbaancoach. Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, geeft je zoveel meer energie. Dat gun ik iedereen!”

lowresnieuwsbrief loopbaanloket.jpg
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!