De Vleugels

De Vleugels ligt in de wijk De Hoef in Alkmaar. Naast De Vleugels zijn nog drie flats, te weten: Merel, Zwaluw en Alkenhorst. Samen vormen zij het complex Hoeverstaete. Van buiten heeft het gebouw een in het oog springende architectonische vorm. Binnen heeft het vooral een warme, huiselijke uitstraling en heerst er een grote gemeenschapszin. Vanuit De Vleugels bieden wij o.a. ook thuiszorg in de wijk.

​Zorg & Behandeling
Vanuit De Vleugels wordt ook huishoudelijke hulp geboden. Daarnaast is er een ruimte voor ontmoeten voor cliënten met beginnende dementie en hun partners. Er wordt samengewerkt met Geriant.

Vanuit De Vleugels kan door de behandeldienst vanuit Westerhout behandeling geboden worden door bijvoorbeeld fysio- en ergotherapie. Ook is er de mogelijkheid om een consult aan te vragen bij de specialist ouderen geneeskunde.

Wonen & Huren
In een rustige groenrijke omgeving met het winkelcentrum op steenworp afstand en zorg op maat indien nodig of gewenst, is het prettig wonen in De Vleugels of één van de andere wooncomplexen van Hoeverstaete.

Wilt u een appartement huren in De Hoeverstaete? Dan kunt u zich inschrijven bij Van der Linden Vastgoedmanagment. Dit kan via de website van www.vanderlinden.nl of per mail: verhuur.habion@vanderlinden.nl. U kunt ook bellen met de afdeling Verhuur via telefoonnummer 088-533 00 00.

Kandidaathuurders met een zorgvraag worden voorgedragen door de verhuurconsulenten van De Zorgcirkel. Naast de inschrijving bij Van Der Linden Vastgoedmanagement is het voor kandidaathuurders mét een zorgvraag nodig om zich te registreren bij De Zorgcirkel. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verhuurconsulenten van ons bemiddelingsbureau via 088-559 9777 of een bericht sturen naar: consulent.verhuur@zorgcirkel.com.

Kortdurend Verblijf
In De Vleugels kunt u gebruik maken van het zogenaamd kortdurend verblijf. Hier kunt u bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname nog wat aansterken. Maar het is ook een oplossing als uw mantelzorg tijdelijk niet beschikbaar is, bijvoorbeeld vanwege vakantie.

Voorzieningen
In De Vleugels is een receptie, een brasserie met een coffee corner/café, terras, tuin. Voorts is er een kapper, pedicure, een paar keer per jaar komt de opticien/audicien langs, er is een prikpunt van Starle​t, biljart, rolstoel- en rollatoronderhoud, er worden verschillende activiteiten georganiseerd waar u aan kunt deelnemen, via lidmaatschap of per onderdeel. Wekelijks is er een kerkdienst die door iedereen bezocht kan worden.

Naast de bovengenoemde diensten  zijn verschillende services die kunnen worden aangeboden vanuit De Vleugels zoals bijvoorbeeld:​

Klik voor de folder De Vleugels.

Bereikbaarheid

Terborchhof 1
1816 LV Alkmaar
 088 5591600
Faciliteiten:
Seniorenrestaurant
Tuin
Terras
Thuiszorg
Kapper
Pedicure
Audicien/Opticien
Logeren bij De Zorgcirkel
Biljart
Rolstoel en rollator onderhoud
Receptie
Bibliotheek
Behandelingen:
Specialist Ouderengeneeskunde
Logopedie
Fysiotherapie
Diëtiste
Ergotherapie
Overig:
Ontmoetingscentrum
Dagbesteding
Dagbehandeling
Kort durende opname
Alkmaar
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij jou helpen?
Hoe kunnen wij jou bereiken?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..